Go Back   Free Software Forum > Emerald Membership of Free Software Forum > Discussion Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Join Date: Jul 2009
Posts: 2

dinodo is offline dinodo

  #1  
Old 07-31-2009, 10:22 PM

Default question about activation image and sub domain

I placed this code from the readme.txt file into my webpage edit section:



I replaced all of my relevant information and do not see an image. Everything else worked out fine though. I did receive my test messages in my email so all seems well.

I was hoping that the image is an email capture box.

Also - I wanted to place the same box on a sub-domain in my website. How many changes are necessary for emails to be responded to from this sub-domain.

Thanks
Reply With Quote

Join Date: Sep 2007
Location: FL, USA
Posts: 1,759

Send a message via ICQ to drquek Send a message via MSN to drquek Send a message via Yahoo to drquek Send a message via Skype™ to drquek
drquek's Avatar
drquek is offline drquek
Administrator

  #2  
Old 08-01-2009, 04:19 AM

Default

Please post your questions in AMLM Lite Forum:
http://www.doctorquek.com/forums/forumdisplay.php?f=19

Go there and use search to locate many similar questions on activation link.
__________________
You can download lots of powerful free software at our Gold Membership Forum.
Click Here to sign up as a Gold Member for free.
Note: You are automatically a Gold Member if you are a member of ANY of our forums.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 12:22 PM.


Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006-2010 Dr. Quek & Associates